Švestky a Valašsko patří odjakživa k sobě. Na Vizovicku se švestky pěstují a zpracovávají odnepaměti a vedle povidel a sušených švestek patří již od 18. století ke koloritu kraje charakteristická vůně slivovice. Slivovice je typický moravský destilát ze švestek a bez nadsázky český národní nápoj. Proto je klasický destilát ze švestek, slivovice, stále naší vlajkovou lodí – vyrábí se trojstupňovou destilací vyzrálého švestkového kvasu a dále zraje. To jí zaručuje její jedinečnou čistotu a jemnost. V našem sortimentu si však najdou své i příznivci jiných pálenek – vyrábíme široký sortiment PRAVÝCH OVOCNÝCH DESTILÁTŮ té nejvyšší kvality, hruškovice, meruňkovice, třešňovice nebo jablkovice.
Stojíme také za výrobou ucelené řady 14 DRUHŮ NETRADIČNÍCH DESTILÁTŮ. Méně obvyklé destiláty nejsou běžně k dostání a jsou výjimečné, speciální a jednoduše netradiční. To, že tyto druhy pálenek jsou k dostání pouze v omezeném množství, z jejich degustace činí unikátní okamžik. Pálenky jsou vyrobeny z lesních plodů, piva, ale i takových specialit jako je červený jeřáb či kdoule. Všechny jsou vyráběny z původních českých surovin. Destiláty se vyrábí vícestupňovou destilací, pálenky pak průtahovou destilací macerátu. V tomto případě jsou plody ovoce nejprve macerovány (máčeny) v lihu potravinářského původu nebo destilátu získaného ze stejného ovoce.